Vajza e videos erotike me Safet Gjicin thyen heshtjen: Ja pse e fundosa Gjicin

“Ora News” ka intervistuar Alma Kaçin, të renë e cila u shfaq në video me ish-kryetarin e bashkisë Kukës, Safet Gjicin në momente intime. Ajo ka treguar nga takimi i parë më të dhe të gjithë historinë e ngjarjes.

Kaçi kërkon që në këtë episod të mos merren me djalin e saj të mitur, për shkak edhe të paragjykimeve. Thirrja e saj është vetëm drejtësi.

Ajo ka treguar nga takimi i parë më të dhe të gjithë historinë e ngjarjes, Kaçi kërkon që në këtë episod të mos merren me djalin e saj të mitur, për shkak edhe të paragjykimeve.

Alma tregon se tenderi rahabilitimit të qenve ka qënë kamuflim pasi qëllimi i saj ka qënë deskriditimi i zyrtarëve që abuzojën më detyrën.