Vëllai i Madh i sfidon banorët me pula – Këto janë momentet qesharake të banorëve duke i zënë pulat

Në shtëpinë e BBVK kanë shkuar disa “banorë” të rinj. Por më të veçantë. Vëllai i madh ua ka dërguar banorëve disa kafshë brenda shtëpisë. Pula.

Banorët janë duke u kujdesur për pulat për të cilat kanë pas sfidë për t’i zënë dhe për tu kujdesur për to.

@insajderiofficial #bigbrothervipkosova #bigbrotherkosova_vip #bigbrothervipkosova #fyp #fypage #fypシ゚viral #edonajames #fypシ゚viral #blerando #azem #alba #lumbardh #albythegoat ♬ Laughing – Gianluca Marino

@insajderiofficial #edonajames #fyp #viral #kosova #edonajamesbbvip #bigbrotherkosovavip #bigbrothervipkosova🇽🇰 #blerando #shqipe #blero #kader #alba #azem ♬ The Chicken Song (Tchip Tchip) – The Dancing Chickens