Skandal në çerdhen shtetërore në Fushë Kosovë! Kështu rrihet pa meshirë një fëmijë 3 vjeçar

Në çerdhen shtetërore në qytetin e Fushë Kosovës ka shpërthyer një skandal. Një qytetar me emrin Fatos Geci ka postuar në rrjetin e tij social dhunën që është ushtruar ndaj nipit të tij Lisit, i cili po vijonte edukimin në çerdhen Gëzimi ynë.

Ai publikoi disa fotografi dhe video mjaftë të rënda, duke ushtruar dhunë ndaj nipit të tij, i cili siç shihet në foto dhe video ka marrë lëndime të rënda trupore dhe traumatike.

Shikoni pamjet më poshtë: