“Nuk po mundet asnjo me flejt në atë krevat po shohim ëndërra”, Santiana flet e frikësuar / VIDEO

“Nuk po mundet asnjo me flejt në atë krevat po shohim ëndërra”, Santiana flet e frikësuar (VIDEO)

Santiana i ka treguar Besit dhe Metit se i është dashur ta ndërroj shtratin për shkak të ëndrrave.

Ajo tha se edhe Gania ka fjet në të njëjtin shtrat dhe i ka thënë të njëjtën gjë.

Ndërsa, Meti me humor i tha “hallakate, mos po e gjen ndonjë hajmali”.

“Boll bre, për këtë flija në sallon dhe dhomë të grimit, nuk mundja të rehatohesha”, tha Santiana.