Ndizet zjarr në Kuvendin e Shqipërisë, mbyllet seanca e pazakontë plenare

Ndizet zjarr në Kuvendin e Shqipërisë, mbyllet seanca e pazakontë plenare

Vetëm 5 minuta zgjati seanca plenare e kësaj të hëne, kur pritej të diskutohej projektligji më i rëndësishëm i vitit “Projekt Buxheti 2024”

Deputetët e opozitës grumbulluan sërish karriget në foltore, ndërsa janë përplasur fizikisht me disa prej punonjësve të Gardës.

Ndërsa kundërshtuan vendosjen e Gardës në Kuvend, ata ndezën flakadanë, ku njëri prej tyre mori flakë.

Mes kaosit dhe debateve maxhorancë opozitë, “Projekt Buxheti 2024” u miratua në parim.

/GazetaSinjali/