Momente të “nxehta” mes Lumit dhe Kaderit, çifti në momente intime (Pamjet)

Çifti i parë i krijuar në Big Brother VIP Kosova, po vazhdojnë të shijojnë romancën e tyre si më së miri.

Kësisoj, derisa Kader dhe Lumbardhi gjendeshin në dhomën e grimit, dyshja po duheshin, afroheshin e shkëmbenin edhe puthje.

Njoftohuni me skenat në fjalë duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm.