Kjo banore i ka frikë pulat, momenti kur rrëzohet duke u përpjekur për ta zënë

Në shtëpinë e BBVK kanë shkuar disa “banorë” të rinj. Por më të veçantë. Vëllai i madh ua ka dërguar banorëve disa kafshë brenda shtëpisë. Pula.

Banorët janë duke u kujdesur për pulat për të cilat kanë pas sfidë për t’i zënë dhe për tu kujdesur për to, shkruan Gazeta Insajderi.

Por vështirësi për ta zënë pulën e saj kishte Kadar. Ajo u rrëzua nga frika për të kapur një pulë.

@insajderiofficial #bigbrothervipkosova #bigbrotherkosova_vip #bigbrothervipkosova #fyp #fypage #fypシ゚viral #edonajames #fypシ゚viral #blerando #azem #alba #lumbardh #albythegoat ♬ Laughing – Gianluca Marino