Ja arsyeja pse lojtarët e Izraelit bën këtë veprim me duar gjatë intonimit të himnit

Futbollistët dhe stafi teknik i Izraelit gjatë intonimit të himnit, njëkohësisht bën edhe një veprim që ngjallën interesim për arsyen e saj.

Mediat në Izrael raportuan edhe për këtë veprim të izraelitëve në Kosovë, përcjell lajmi.net.

Stafi dhe lojtarët e Izraelit gjatë intonimit të himnit bën me duar shenjën që simbolizoi gjysmën e zemrës.

Krejt kjo erdhi për të treguar se izraelitet vazhdojnë ta vuajnë faktin për pengjet e marra nga grupi i militanëve të Hamasit.

Kujtojmë se gjatë intonimit të himnit mysafir, tifozët kosovarë e përcollën me fishkëllima.