Do të shkriheni se qeshuri se si e thotë tabelen e shumëzimit Shaci

Të gjithë e njohin si “Shaci”, nga një video e saj, e cila u bë virale në rrjete sociale.

E njohura e Tik Tok-ut nuk ndalet së krijuari lidhje live, nga ku dalin shumë gjëra të cilat e marrin dhenë.

“Shaci” këtë herë e ka përsëritur pak tabelen e shumëzimit, gjë e cila ka shkaktuar shumë reagime dhe të qeshur.

Me një e di dhe e thotë më së miri, e për këtë do të bindeni edhe ju.