Një stuhi akulli nga Arktiku po vjen drejt Ballkanit – mund të bjerë borë deri në 50 centimetra

Këtë fundjavë, një stuhi e ftohtë nga Arktiku do të lëvizë drejt Evropës Lindore, Qendrore dhe Juglindore. I ftohti më i fortë i sezonit do të përfshijë jugun, duke krijuar një stuhi të fuqishme dimërore në të gjithë Gadishullin Ballkanik dhe do të sjellë sasi të mëdha dëbore nga Rumania në Ukrainë. Parashikimet e motit…

LEXO ME SHUME