Kontrolloni llogaritë, sot dalin shtesat 100 euro për fëmijët dhe pensionistët

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbrëmë mbledhje Elektronike në të cilën ka marrë vendim për ndarjen e shtesave prej 100 euro për fëmijët nën moshën 16 vjeç dhe pensionistmarrësit. Bëhet e ditur se Ministria e Financave ka procesuar sot daljen e këtyre mjeteve në llogaritë e përfituesve, fëmijëve dhe pensionistëve. Vendimi ishte propozuar…

LEXO ME SHUME