Buci, Santianës: Po më dhemb koka kur po të shoh

Sërish Buci dhe Santiana kanë debatuar me njëri-tjetrin.

Ata sot e akuzuan njëri-tjetrin se po qëndrojnë me banorët e tjerë të shtëpisë që kur ata ishin miq kanë folur keq për ata të dy.

“Jam pishman që kam nis lojë me ty, po më dhemb kryt kur po të shoh”.

“Çdo send që ta kam treguar unë timin je duke e shfrytëzuar me të gjithë banorët e tjerë kundër meje”, i tha Buci, Santianës.

E ajo ia ktheu se nuk dëshiron të largohet: “Kungja mos më gjuaj mua”