“Lëshoje rrugën oj zojë se njeri ka me shku në spital”, gruaja në Fushë Kosovë e bllokon autobusin e Trafikut Urban – i del përpara dhe shkelmon

Denoncimet e qytetarëve karshi Trafikut Urban, kohëve të fundit janë bërë jo fort të rralla. Përderisa në të kaluarën ka pasur më shumë ankesa shumë për çmimet e biletave, oraret apo kushtet bazë, listës së ankesave i është shtuar edhe sjellja jo korrekte e shoferëve në disa linja.Por, siç duket, jo çdo herë udhëtarët janë…

LEXO ME SHUME

Sqarohen nga “Polluzha Tours”: S’jemi sulmuar, xhami është thyer pas goditjes nga një shpend

Autobusi i “Polluzha Tours” nuk është sulmuar. Sipas njërit prej pronarëve të kompanisë xhami i përparmë i autobusit që po kalonte në afërsi të Nishit në Serbi, është goditur nga një shpend. “S’bëhet fjalë për sulm. Gjatë kalimit nëpër autostradë, xhamin e autobusit e ka goditur një shpend, zog apo hut”, ka thënë Selim Hoti…

LEXO ME SHUME