Fero i kërkon falje publike Arbenitës: U bëre shkak i ndryshimit tim, lutem që ti të rikthehesh

Martesa mes Feros dhe Arbenita Ismajlit është shoqëruar me disa tensione, pavarësisht se çifti shfaqej shumë i lumtur një kohë. Madje, rasti i fundit ka eskaluar edhe në dhunë fizike, për të cilën Fero edhe është arrestuar. Që nga lirimi prej burgut, Fero ka ndryshuar dhe është bërë besimtar më i devotshëm. Ai thotë se…

LEXO ME SHUME